Üdvözöljük az Ajándék Mánia webáruházban, iratkozzon fel hírlevelünkre, és 15%-ot kap első vásárlása után

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Viszonteladó

Köszönjük érdeklődésedet a viszonteladói lehetőségeink iránt! Cégünk egy olyan vállalkozás, amely egyedi ajándékok gyártásával foglalkozik, és örömmel lennénk, ha csatlakoznál hozzánk.

Termékeink alapanyagai közé tartoznak a fa, kerámia, üveg, porcelán, textil és bőr. Különleges ajándékokat tervezünk és készítünk ezekből az anyagokból, hogy egyedi és emlékezetes élményt nyújtsunk mindenkinek. Legyen szó születésnapról, esküvőről, évfordulóról vagy bármilyen más alkalomról, az ajándékaink tökéletes választások lehetnek.

Ami a viszonteladói feltételeket illeti, a rendelésenkénti 2 havonta számlázunk. Az első kezdő rendelés összege 15.000 Ft. Ez a kezdő tétel lehetőséget nyújt arra, hogy megismerd termékeinket és minőségünket. Azután pedig rugalmas rendelési lehetőségeket kínálunk, hogy könnyedén igazíthasd a készleteidet az ügyfeleid igényeihez.

Ha szeretnél részt venni a viszonteladói programunkban, kérlek, add meg az alábbi elérhetőségeidet, hogy további információkkal láthassunk el. Hamarosan kapcsolatba lépünk veled, hogy megbeszéljük a részleteket és válaszoljunk minden kérdésedre.

Köszönjük, hogy érdeklődtél cégünk viszonteladói lehetőségei iránt, és várjuk, hogy együttműködhessünk veled!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop